Előfizetői tartalom

Mindenki levelet kap, aki K+F-projektet hajt végre Magyarországon

Portfolio
Közös levelet ír a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal és a Központi Statisztikai Hivatal elnöke minden olyan vállalkozásnak, illetve szervezetnek, amely uniós, vagy költségvetési forrásból kutatásfejlesztési és innovációs projektet valósító meg, hogy szakszerű és hiteles adatszolgáltatást végezzen a március közepéig esedékes adatszolgáltatás során.

Az a célja a levélnek, hogy a pontosan kitöltött adatlapok nyomán jobb képet kapjon a két hivatal az ország K+F ráfordítási eredményeiről és így pontosabban mérhető, hogy teljesül-e az EU felé 2020-ra vállalt GDP-arányos ráfordítás, illetve az aktuális állapot a 2020 utáni újabb uniós költségvetési ciklusa tervezéséhez is fontos. Az NKFI Hivatal közleménye szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés