Előfizetői tartalom

Nyugi, nem fogy még el az összes innovációs pályázati forrás

Portfolio
Bár több ma megjelent cikk is úgy mutatta be, mintha az innovációs források terén már csak az utolsó pályázati lehetőségek közelednének, de ez nincs így, kettőnél jóval több innovációs pályázat nyitott a kis- és középvállalkozások számára és újabb felhívások meghirdetése is várható - hívja fel a figyelmet tisztázó közleményében a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal.

Május 3-án a Pénzcentrum szervezésében, a Google Magyarország támogatásával a Budapesti Gazdasági Egyetemen neves szakértők segítségével adunk hasznos tippeket a hazai kkv-k digitális képességinek fejlesztéséhez, az internet adta lehetőségek kiaknázásához, illetve ahhoz, hogy legmodernebb technológiák alkalmazásával hogyan készíthetik elő, támogathatják, tehetik még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés