FONTOS Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk
 
Előfizetői tartalom

50 százalékkal több ingyenpénzt kérhetnek a fiatal magyar vállalkozók

Portfolio
A minimálisan igényelhető vissza nem térítendő támogatás összegét 2-ről 3 millióra, a maximálisan igényelhetőét pedig 3-ról 5 millió forintra növelték abban az uniós pályázatban, amelyet tavaly nyáron még a megnyitás előtt átdolgozás miatt visszavontak, és egészen mostanáig nem volt róla hír. A hivatalos oldalon megjelent átdolgozott pályázatból végül kiderült, hogy idén március 30-án nyílik meg a támogatási kérelmek beadása, így tehát van idő felkészülni az új feltételrendszerre.

Még tavaly tavasszal hirdették meg a "Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása" című (GINOP-5.2.7-17 kódszámú) felhívást, amely elvileg tavaly június 30-án meg is nyílt volna, de egy héttel ezt megelőzően átdolgozás miatt elhalasztották a beadás kezdetét. Azóta nem volt hír a pályázatról, pénteken viszont megjelent egy rövid közlemény a hivatalos pályázati oldalon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés