Előfizetői tartalom

Alig kértek EU-s ingyenpénzt a cégek a dupla minősítés mellett

Portfolio
A napokban zárult le a támogatási igények benyújtása két olyan, kkv-knak szóló uniós pályázaton, amelyek technológiafejlesztésre irányultak, de az eddig megszokottól eltérően csak a keret egyharmadára, illetve kétharmadára volt érdeklődés. Ez összefügghetett azzal, hogy a pályázat szabályrendszerén felül egy plusz minősítési rendszert is beépítettek a pályázati folyamatba, ami nehezíthette az igénylés menetét, illetve a szigorú feltételeknek csak korlátozott számú cég tudott megfelelni. Az elméletileg jogosult céges kör mérete elég széles volt a "gazelláknak" szóló pályázaton:

Kapcsolódó cikkünk2017.10.02Akár több száz magyar cég is kérhetné a gazelláknak szóló EU-milliárdokatOktóber 19-én, azaz múlt csütörtökön zárult le a "Gyors növekedésű (gazella) vállalkozások komplex fejlesztéseinek támogatása" című (GINOP-1.2.7-17 kódszámú) felhívás első, egy hónapos pályázati szakasza (a következő elvileg csak jövő februárban nyílik meg)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés