Előfizetői tartalom

Elhalasztják a gazella cégeknek szóló pályázat újabb körét

Portfolio
Egy közelmúltban elindult másik gazdaságfejlesztési pályázat tapasztalataira hivatkozva úgy döntött az Irányító Hatóság, hogy átdolgozza a GINOP-1.2.7-17 kódszámú Gyors növekedésű (gazella) vállalkozások komplex fejlesztéseinek támogatása című felhívást és emiatt a támogatási kérelmek február 15-re tervezett második beadási körének kezdetét későbbre halasztja.

Az erről szóló közlemény péntek délután jelent meg a hivatalos pályázati oldalon. A gazelláknak szóló pályázat első beadási köre egyébként 2017. szeptember 14-től 2017. október 19-ig tartott, aztán a második kör 2018. február 15-től 2018. március 15-ig tartott volna. Most tehát ezt a második kört halasztják el. A közlemény így hangzik:2018. január 10-én elindult...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés