Elindult a verseny a közép-magyarországi milliárdok kiosztásáért

2017. december 5. 12:01    
nyomtatás
 
Már megjelent az EU hivatalos lapjában az a közbeszerzési eljárás, amely mentén ki kell választani azt a Pénzügyi Közvetítőt, amely a közép-magyarországi térségben felálló új, 5,49 milliárdos Kockázati Tőkealap kezelését végzi majd, és a pályázat beadási határideje december 27-én lejár - hívja fel a figyelmet a hivatalos pályázati oldalon megjelent közlemény.


Az emlékeztető szerint 2017. november 22-én 2017/S 224-466218 számon már megjelent az Európai Unió Hivatalos Lapjában (TED) az "Intelligens szakosodási kockázati tőkeprogram" (VEKOP-2.1.2-17) keretében megvalósítandó, a Tőkealap kezelését végző Pénzügyi Közvetítő kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárást megindító hirdetmény. Magának a tőkeprogramnak a "célja növekedési potenciállal bíró innovatív termékkel, vagy szolgáltatással rendelkező kkv-k expanziójának segítése kockázati tőkejuttatással." A pénzügyi közvetítői jogosultság elnyeréséhez szükséges ajánlat benyújtása 2017. december 27-én, 14 óráig lehetséges.

Az említett kockázati tőkeprogram felhívása egyébként azt rögzíti, hogy a tőkeprogram forrása 5,49 milliárd forint, a tőkeprogram keretein belül lejegyzésre kerülő alap mérete pedig 5,5 - 14 milliárd Ft között mozog majd.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium