Előfizetői tartalom

Háromszoros túligénylés miatt zárták be az energiakorszerűsítési EU-pályázatot

Portfolio
A februárban meghirdetett, a településképet meghatározó épületek felújítását célzó pályázatra 85 milliárd forintnyi túligénylés érkezett be - mondta el a Magyar Időknek Kis Miklós Zsolt, a Miniszterelnökség államtitkára. A legaktívabbak a kistelepülési önkormányzatok voltak, míg a legnépszerűbb a vidéki térségek településképét meghatározó épületek felújítását és energetikai korszerűsítését szolgáló felhívás volt. A kérelmek tartalmi részének elbírálására nyár végéig várni kell, amíg az új projektértékelői stáb megalakul.

Több mint háromszoros túligénylés érkezett az év elején meghirdetett, a településképet meghatározó épületek felújítását célzó felhívásra, melynek a rendelkezésre álló kerete közel 27 milliárd forint. Már a pályázat megnyitása után észre lehetett venni, hogy óriási az érdeklődés, így végül az irányító hatóság úgy döntött, hogy május 26-ával felfüggeszti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés