FONTOS Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa
 
Előfizetői tartalom

Hatalmas az érdeklődés az új mosógépekre és hűtőkre

Portfolio
Több mint 5000 pályázó jelentkezett már első nap az Otthon Melege Program háztartási nagygépcsere alprogramjára, melyre ma reggeltől lehetett benyújtani a kérelmeket az Észak-alföldi régióban élőknek - derült ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleményéből. Szerdán a Dél-alföldi régióban élők pályázhatnak hűtőszekrények, fagyasztószekrények, fagyasztóládák és mosógépek energia megtakarítást eredményező cseréjére.

A támogatásra már az első órában hatalmas érdeklődés mutatkozott. Az Észak-alföldi régióból eddig több mint 5000 kérelem érkezett be az ügyfélkapun keresztül. A támogatáshoz az Észak-alföldi régióból a pályázatokat ma 17 óráig várjuk, ezt követően a pályázatbenyújtás lehetőségét határozatlan időre felfüggesztjük. A pályázatbenyújtás legközelebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés