Előfizetői tartalom

Itt a nyári gazdaságfejlesztési pályázat első nyertesei! (2.)

Portfolio
Miután múlt pénteken elkezdték közzétenni a nyári, a cégek külpiaci megjelenését támogató felhívás első nyerteseit, ma újra frissült a hivatalos lista és azon már találunk olyan nyerteseket is, akik a nyári, a termelési kapacitások bővítését célzó GINOP-pályázaton indultak. Cégek százai vártak erre a hírre hónapok óta, ami most karácsonyi ajándékként végre megérkezett.

Folyamatosan jönnek ki a nyertesek adataiAzt már pénteki cikkünkben valószínűsítettük, hogy a külpiaci megjelenést támogató pályázat mellett rövidesen várható eredményhirdetés a két másik nyári termelési kapacitásbővítő pályázaton is, most tehát ez következett be. A hétfő délután negyed kettes állapot szerint egyelőre 38 cég van a nyertes listán, akik a GINOP-1.2.1-15...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés