Előfizetői tartalom

Kamatmentes hitel cégének és otthonának? - Ma Békéscsabára látogatunk

Portfolio
Miskolci, debreceni és pécsi rendezvényünk után csütörtökön Békéscsabán folytatódik a Takarékbank és a Portfolio országos ingyenes rendezvénysorozata, ahol első kézből, az illetékes szakértők személyes tanácsain keresztül nyújtunk tájékoztatást az érdeklődőknek az új, illetve az eddiginél is kedvezőbb, valóban nulla százalékos kamatozású finanszírozási lehetőségekről. Ezek segítségével azok is fejleszthetik a vállalkozásukat, illetve korszerűsíthetik az ingatlanjukat, akik nem, vagy csak nagyon nehezen jutnának hozzá ilyen forrásokhoz. A múlt heti rendezvényen már megtudhattuk, hogy a KKV Technológia Hitelprogram kerete gyorsan fogy, de egyébként rövid távon hozzá is lehet jutni a forráshoz:

Kapcsolódó cikkünk2018.11.07Gyorsan fogy és gyorsan hozzá is lehet jutni a kkv-k kamatmentes hiteléhezHárom termék áll a fókuszbanKét remek lehetőség is megnyílt a közelmúltban a kezdő, valamint a mikro-, kis- és középvállalkozások számára. Az egyik "KKV Technológia" Hitelprogram névre hallgat (GINOP-8.3.5-18), amely 1-50 millió forint közötti, minimális önerővel elérhető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés