Előfizetői tartalom

Ma újranyílt és rögtön módosult a hatalmas céges energiahatékonysági pályázat

Portfolio
Amint múlt héten már felhívtuk rá a figyelmet, ma megnyílt egy olyan vállalkozói energiahatékonysági uniós pályázat 81 milliárd forintos szabad kerettel, amelyet a nyáron a túl szigorú szabályrendszer és a gyenge érdeklődés miatt felfüggesztettek, hogy átdolgozzák. Az átdolgozás mellett azonban a mai újranyitás mellett újfent módosult néhány ponton a pályázat az elvárt műszaki paraméterek terén. A pályázat egyébként egy kombinált hiteltermék, azaz az ingyenpénznek mondott vissza nem térítendő támogatás mellett hitelt is fel kell venni legfeljebb 2%-os fix kamattal, de például napelem telepítésével ennek költsége bizonyára könnyen kitermelhető.

Átdolgozták a hatalmas pályázatotAmint múlt héten összefoglaltuk: egy október végi hivatalos pályázati közlemény szerint átdolgozták a július 20-án felfüggesztett "Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel" című (GINOP 4.1.1-8.4.4-16 kódszámú) felhívást és mától jövő január 8-ig újra be...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés