Előfizetői tartalom

Még a napokban 550-en nyernek a sokmilliárdos falusi turizmus pályázaton

Portfolio
Arról adott ki közleményt ma reggel a Miniszterelnökség az MTI-n, hogy a felügyelete alá tartozó Vidékfejlesztési Programban rövidesen eredményt hirdetnek első körben a falusi turizmus fejlesztését célzó pályázaton és várhatóan 550 nyertes fog majd örülni 23 milliárd forintnyi támogatásnak. Ezt követően a folyamatban lévő értékelések lezárulásával a nyertes támogatási összeg tovább fog emelkedni.

Időközben a tárca Agrár-Vidékfejlesztésért felelős államtitkársága annyi pontosítást küldött szerkesztőségünknek, hogy "az 550 darab kérelem már nyert, a döntésnek köszönhetően mintegy 23 milliárd forint odaítéléséről döntés született." A nem mezőgazdasági tevékenységek támogatására tavaly tavasszal jelent meg az uniós pályázat VP6-6.4.1-16 kódszámmal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés