Előfizetői tartalom

Megsürgetik az EU-pénzek nyerteseit, nehogy pénzt veszítsen az ország

Portfolio
A Portfolio-hoz eljutott információkkal összhangban a mai Világgazdaság is arról is, hogy a napokban a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) egyes pályázatainak nyertesei olyan levelet kaptak az illetékes hatóságtól, hogy október 7-ig nyújtsák be számla alapú kifizetési kérelmeiket, mert ezzel mérséklik annak veszélyét, hogy az ország EU-s forrásokat veszít.

A VEKOP-ban többek között az VEKOP-1.2.1-16-os pályázat nyertesei kaptak a napokban olyan levelet a Pénzügyminisztérium (PM) regionális fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkárságától, hogy a projektjükhöz kapcsolódó számlákat kifizetési kérelem formájában nyújtsák be legkésőbb október 7-ig. Ez két főbb okkal függ össze: Egyrészt gyengén áll még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés