Napokon belül megállítják két hatalmas EU-pályázat beadását

2017. október 12. 16:30    
nyomtatás
 
Ideiglenesen szüneteltetésre kerül 2 kombinált hiteltermék a jövő héttől. Az Élelmiszeripari komplex beruházások támogatása kombinált hiteltermék 2017. október 20-án déltől, míg a Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása felhívás pedig 2017. október 16-án déltől.


A pályázati oldalon olvasható közlemények szerint az "Élelmiszeripari komplex beruházások támogatása kombinált hiteltermékkel" című GINOP-1.2.6-8.3.4-16 kódszámú felhívást és a "Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása" című GINOP-3.2.2-8.2.4-16 kódszámú felhívást a szakmai tartalmának módosításával összefüggésben az Irányító Hatóság a támogatási kérelmek beadhatóságát szünetelteti.

Az élelmiszeripari pályázat támogatási kérelmeinek beadhatóságát 2017. október 20-án, 12 órától, míg az infokommunikációs pályázat támogatási kérelmeinek beadhatóságát pedig 2017. október 16-án, 12 órától a felülvizsgálat időtartamára szüneteltetik. Az Irányító Hatóság továbbá tájékoztatja a támogatást igénylőket, hogy a szünetelés nincs összefüggésben a keretek fogyásával.

Az élelmiszeripari pályázat keretösszege 100 milliárd forint. A hivatalos statisztikák szerint eddig 71 db pályázat érkezett be, összesen 55,5 milliárd forintos igényelt támogatással.

Az infokommunikációs pályázat keretösszege 48,2 milliárd forint. A hivatalos statisztikák szerint eddig 854 db pályázat érkezett be és 18,7 milliárd forintos igényelt támogatással.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium