Előfizetői tartalom

Pest megyei óvodák és bölcsődék is örülhetnek az EU-s pénznek

Portfolio
Közel 4,5 milliárd forintot nyert el 19 pest megyei intézmény bölcsődei és óvodai férőhelyek bővítésére a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) keretében - jelentette be Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára a héten. Az 1400 óvodai férőhely fejlesztése, továbbá 530 bölcsődei, és 200 óvodai férőhely létrehozása a kisgyermekes szülők munkába állásának lehetőségét javítja.

A "Kisgyermeket nevelő szülők munkavállalási aktivitásának növelése" című (VEKOP-6.1.1-15) felhívás még tavaly márciusban jelent meg közel 8 milliárdos keretösszeggel. A pályázatra önkormányzatok mellett egyházi fenntartók, nemzetiségi önkormányzatok, civil szervezetek, közalapítványok vagy az önkormányzati többségi tulajdonban lévő vállalkozások pályázhattak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés