Előfizetői tartalom

Soha nem volt még ilyen könnyű EU-s hitelhez jutni Magyarországon

Portfolio
Az elmúlt hetekben jelentősen változott a legnépszerűbb EU-pályázatok feltételrendszere és mivel a hitelek terén két főbb módosítás is történt, így azt lehet mondani, hogy ilyen kedvező feltételekkel még soha nem találkozhattak Magyarországon a vállalkozások - fejtette ki meglátását a Portfolio-nak Váczi Dávid. A Budapest Bank termékértékesítés támogatási vezetője szerint mindenképpen örvendetes, hogy a pályázatok keretében igényelhető hitel felét már előlegként is fel lehet használni, illetve a fedezeti elvárásokat jelentősen enyhítették, ami főleg a K+F+I és informatikai felhívásokon eredményezhet jóval nagyobb érdeklődést. A következő hónapokban még vállalkozások ezrei részesülhetnek támogatással kombinált hitelekhez az MFB Pontokon.

Budapest Economic Forum 2017 Az EU-s forrásfelhasználás eddigi tapasztalatairól és a 2020 utáni kassza tartalmáról és méretéről és sok szó esik majd a Portfolio október 5-i Uniós Források konferenciáján, amelyet Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője nyit meg, majd Bernáth Tamás, az MFB elnök-vezérigazgatója is előadást tart. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés