Előfizetői tartalom

Tömegesen hirdeti ki az EU-pályázati nyerteseket a választások előtt a kormány

Portfolio
Az elmúlt napok hírei alapján közel ötezren lehetnek olyanok, akik most tudták meg, hogy nyert a korábban, akár már egy évvel ezelőtt, beadott uniós pályázatuk - derül ki összesítésünkből. A kormány már korábban is jelezte, hogy március végéig (éppen a választások előttig) a 7 éves uniós keret teljes egészére ki akarja hirdetni a nyerteseket, de adataink szerint ez még nem sikerült.

Még múlt kedden jött a hír, hogy a Vidékfejlesztési Programban első körben eredményt hirdettek a falusi turizmus fejlesztését célzó pályázaton: 550 pályázó 23 milliárd forintot nyert és rövidesen további nyerteseket hirdetnek ki. Aztán csütörtökön az NGM is közölte, hogy a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP) több mint 2330 mikro-, kis-...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés