Előfizetői tartalom

Újabb 100 cég örülhet az uniós millióknak

Portfolio
Versenyképességének javítására és kutatásfejlesztésre 101 mikro-, kis- és középvállalkozás nyert el összesen 4,5 milliárd forint támogatást a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében - tájékoztatott Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára. A támogatással összesen közel 8 milliárd forint értékű fejlesztést valósítanak meg a nyertesek.

A "Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés" című (GINOP-2.1.7-15) felhívás 2015. október végén jelent meg, 45 milliárd forint a keretösszege. A pályázatot 2016. áprilisban függesztették fel. A nyerteseknél fontos volt, hogy a tudományos kutatásokon keresztül olyan piacképes termékek, szolgáltatások jöjjenek létre, amelyek hozzájárulnak a vállalkozások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés