Előfizetői tartalom

Uniós pénzek: 2016 lehet az igazi áttörés Magyarországnak (2.)

Portfolio
Hideget és meleget is mondtak a 2014-2020-as EU-s ciklus eddigi tapasztalatairól és kilátásairól a Portfolio nagy évértékelő körképében megkérdezett uniós pályázati szakértők. Sokan felrótták az eddigi csúszásokat a pályázatok meghirdetésében, illetve az eredményhirdetésekben, de egyúttal a legtöbben nagy bizakodással tekintenek 2016-ra. Sőt, többen úgy látják, hogy az egész ciklus, illetve a pályázati dömping csak 2016-ban indul el igazán, így csak idén lesz igazi áttörés. Körképünkben banki és egyéb piaci pályázati tanácsadó cégek szakértői vettek részt, és mindegyiküknek ugyanazt a három kérdést tettük fel, a válaszokat pedig abc-sorrendben mutatjuk be.

Cikkünket Váczi Dávidnak, a Budapest Bank EU-szakértőjének, termékértékesítés támogatási vezetőjének válaszaival egészítettük ki. Ki hogyan látja 2015-öt az EU-pályázatok tükrében?. Baldauf Csaba, WTS Klient Kft. szenior menedzser "Viszonylag sikeresen egymásra talált a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogramja, és a pályázatok egy része. Ez meg is látszik például...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés