Előfizetői tartalom

Visszavontak egy többmilliárdos munkaerőpiaci EU-s pályázatot

Portfolio
Szűkszavú közlemény jelent meg a minap a hivatalos uniós pályázati oldalon, amely arról tájékoztatott, hogy visszavonták a "Hátrányos helyzetű személyek munkaerő-piaci integrációjának segítése helyi eszközökkel" című felhívást. Az EFOP-1.1.7-17 kódszámú pályázatot tavaly márciusban hirdették meg 6 milliárd forintos kerettel és azt tervezték, hogy 60-200 darab projektet támogatnak majd belőle 30-100 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatással.

A visszavonásról szóló indoklás első ránézésre furcsa, hiszen mindössze az 1037/2016. (II.9.) kormányhatározatra hivatkozik, márpedig a pályázatot is éppen erre a kormányhatározatra hivatkozták hirdették meg. Az ellentmondást az oldja fel, hogy a jogszabály az Emberi Erőforrás Operatív Program éves pályázati menetrendjére hivatkozik, márpedig ennek legutóbbi frissítésekor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés