Előfizetői tartalom

Brüsszel is vizsgálja a magyar vasúti titkosítási törvényt

MTI
|
Portfolio
Az Európai Bizottság is megvizsgálja azt a közelmúltbeli magyar törvénymódosítást, amely 30 évre titkosította az összes magyar vasúti beruházás lényeges adatait - számolt be a testülettől kapott levél alapján ma a Párbeszéd EP-képviselője, Jávor Benedek. A párt emlékeztet, hogy ők már a tavalyi magyar parlamenti szavazás idején is felhívták a figyelmet a közpénzfelhasználás szempontjából visszás módosításra és ezt követően fordultak az Európai Bizottsághoz.

Uniós Források 2017 A főbb fejlesztéspolitikai célokról és az Európai Bizottsággal folytatott vitákról is szó lesz a Portfolio március 23-i Uniós Források 2017 című konferenciáján. További részletek: Információ és jelentkezés Jávor közleménye visszautal arra, hogy a magyar parlament tavaly elfogadott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés