Előfizetői tartalom

Idén csak 217 milliárd EU-s támogatás jut településfejlesztésre

Portfolio
Megjelent a napokban a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) 6 prioritását magába foglaló Éves Fejlesztési Kerete is, ahogy vele együtt a GINOP és a KÖFOP éves pályázati menetrendje is. Bár a TOP idei éves ütemterve a 2015-ben megjelent pályázati felhívásokat is tartalmazza, ezektől "tisztítva" az idei új megnyíló keretösszeg a Portfolio számításai szerint csak mintegy 217,8 milliárd forint, amelyet a területi és településfejlesztési célokra lehet elkölteni. A tavalyi és idei új pályázati keretek együttesen 451 milliárd forintot tenne ki, ami a 7 évre járó teljes keretösszegnek még a 40%-át sem érné el.

Az összesítő táblázat összefoglalja a 2016-ban várható felhívások keretösszegét prioritásonként.Lássuk a részleteketAz 1.prioritás keretösszege összesen 258,603 milliárd forint, ebben már a 2015-ben is meghirdetett 4 pályázat is szerepel, melynek az összege 129,93 milliárd forint. Így számításaink szerint a prioritás tervezett összege 2016-ra 86,716 milliárd forint....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés