Előfizetői tartalom

Juncker: nem akarok lemondani Magyarországról

Portfolio
Engem érdekel, hogy mi van Orbán Viktor kormányfővel, rendszeresen beszélünk és nem akarok lemondani Magyarországról - többek között ezeket mondta a nyaralásra induló Jean-Claude Juncker a Politicónak adott interjúban. Lengyelországgal kapcsolatban azonban nem mondott ennyire szép szavakat és közben Donald Trumpnak is beszólt több dologban. Azt is világossá tette, hogy szerinte a Brexit nem visszafordítható és jelzése szerint bizakodásra ad okot az európai gazdasági fellendülés, amely értékelése szerint kis részben neki is köszönhető.

A Brexit nem visszafordítható, "az a munkahipotézisem, hogy el fogunk jutni odáig", így nem osztom a máltai miniszterelnök kijelentését, aki szerint nem zárható ki a Brexit elkerülése - fogalmazott Jean-Claude Juncker. Az Európai Bizottság elnöke arra a kérdésre, hogy mennyi időt szán a Brexit folyamatára, azt mondta: jó kezekben vannak a tárgyalások az erre külön kijelölt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés