Előfizetői tartalom

Lazítottak több tucat vidékfejlesztési pályázat szabályain

Portfolio
Bár február végén már jelezték a hivatalos kormányzati pályázati oldalon egy közleményben, hogy érdemben lazítottak a vidékfejlesztési pályázatok keretében beszerzett ingó és ingatlan eszközök elidegenítési és terhelési szabályrendszerén, konkrétan a jelzálogjog bejegyzések lehetőségén, ezt a közleményt most változatlan tartalommal újra kiadták. Az sem változott, hogy melyik 29 vidékfejlesztési pályázatra érvényes a könnyítés.

Amint február végén már megírtuk:a változás jelentős könnyítést jelent a vidékfejlesztési projektek nyerteseinek a projekt beruházási hitellel való finanszírozásának lebonyolításához és már a folyamatban lévő ügyekre is alkalmazni kell.Korábban nagyon szigorú volt az ilyen projektek keretében beszerzett ingó, ingatlan, vagyontárgy jelzálog joggal való megterhelése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés