Előfizetői tartalom

Rengeteg pénzt dobunk ki és tönkretesszük a Földet, de ezen változtatunk!

Karmenu Vella
|
Elzbieta Biekowska
El kell ismernünk, hogy a műanyag mindenhol körülvesz minket: akár a tengerparton, akár az utcánkban sétálunk, akár az országúton megállunk. Vitathatatlan, hogy a műanyag sok tekintetben hasznos társadalmunk és gazdaságunk számára. De túlságosan nagy az a mennyiség, amelyet mindössze egyszer használunk, utána pedig eldobunk. Ha tiszta strandokat, tiszta óceánokat és tiszta utcákat akarunk látni, ezen változtatnunk kell.

Az alábbiakban Karmenu Vella környezetpolitikai, tengerügyi és halászati biztos és Elzbieta Bieñkowska belső piacért, ipar-, vállalkozás- és kkv-politikáért felelős biztos közös véleménycikkét közöljük a műanyagokkal kapcsolatos, múlt héten bejelentett uniós stratégiáról. A műanyagokkal kapcsolatos első európai stratégiával egy új és fenntartható műanyag-gazdálkodás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés