Előfizetői tartalom

Segítő kezet nyújt Brüsszel, hogy hogyan használjuk fel az EU-s forrásokat

Portfolio
Új iránymutatást tett ma közzé az Európai Bizottság, amely azt hivatott elősegíteni, hogy az uniós forrásokkal foglalkozó, tagállami, regionális és helyi hatóságoknál dolgozó szakemberek könnyebben tudják az uniós finanszírozású projektekkel kapcsolatos közbeszerzési eljárások hatékonyságát és átláthatóságát biztosítani.

A dokumentum az eljárást megindító felhívás kidolgozásától és közzétételétől kezdve az ajánlatok kiválasztásán és elbírálásán át a szerződés végrehajtásáig az eljárás minden egyes szakaszára vonatkozóan iránymutatással szolgál. Az iránymutatás, mely hamarosan az összes hivatalos uniós nyelven rendelkezésre áll, azt is ismerteti, hogyan lehet a legjobban kamatoztatni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés