Előfizetői tartalom

Sok buktató elkerülhető az MFB Pontokkal - Jövő kedden Debrecenbe látogatunk

Portfolio
Bár az uniós kombinált hitelkérelmeket az EPTK elektronikus pályázati felületen kell benyújtani, mégis érdemes ezt megelőzően személyesen tájékozódni az MFB Pontokon, mert sok buktató és hiánypótlás elkerülésében segíthetnek az ingyenes tanácsadás során hallott információk - hangzott el az MFB Pontokról szóló országos rendezvénysorozatunk szerdai pécsi állomásán. A sorozat záró állomásaként jövő kedden Debrecenbe látogatunk, amely eseményre itt lehet regisztrálni.

Lantos Balázs, az MFB szenior szakmai támogatója és Osztrogonácz Gábor, a Szigetvári Takarékszövetkezet elnök-ügyvezetője egyaránt azt hangsúlyozta Pécsen, hogy a kombinált hitelek megpályázása előtt is mindenképpen érdemes személyesen tájékozódni valamelyik MFB Ponton, mert összetett feltételrendszernek kell megfelelni számos dokumentummal, így nagyobb a hibázás, illetve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés