Előfizetői tartalom

Szeged lehet az első elektromos közlekedésű város

Portfolio
Minimum 50, maximum 70 milliárd forintos keretösszegű megállapodást írt alá ma Botka László, Szeged polgármestere és Orbán Viktor, miniszterelnök. Ez az együttműködés a huszadik a Modern Városok Program keretében, amely során 19 fejlesztés valósulhat meg Szegeden. A projektek közül kiemelték a 15 milliárdos vegyes dél-tiszai híd megépítését, a 7 milliárdos fedett uszoda megépítését és egy 200 hektáros területen elterülő ipari park kialakítását. Orbán Viktor az olimpiarendezési népszavazással kapcsolatos kérdésre is válaszolt röviden, ezt külön cikkünkben írtuk meg:

Kapcsolódó cikkünk2017.01.30Megszólalt Orbán az olimpiai népszavazásrólSzeged volt az a város, ahová a legtöbb uniós forrás érkezett az előző ciklusban, ez több mint egy milliárd eurónyi támogatást jelentett - mondta el Botka László, polgármester. Jelenleg 104 db fejlesztési projekt van a városban. A mai megbeszélésen további 19 projektről tárgyaltak és írtak alá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés