Előfizetői tartalom

Újabb EU-s pályázatoknál kell közzétenni a beszerzési igényeket

Portfolio
Módosult 37 pályázat felhívásának 5. fejezetében az E-beszerzés funkció használatára vonatkozó kötelezettség - olvasható a hivatalos pályázati oldalon megjelent közleményben. A kedvezményezettek kötelesek feltölteni a beszerzési igényüket a pályázati e-ügyintézés felületre. Nem kell közzétenni a beszerzési igényt a 3 milliónál nagyobb projektek olyan szerződései esetében, ahol az elszámolható összköltség nem haladja meg a 300 ezer forintot.

A hivatalos pályázati oldalon ma megjelent közlemény szerint 37 pályázat (34 db EFOP és 3 db RSZTOP) esetében módosult a beszerzési igényekre vonatkozó kötelezettségek. A kedvezményezettek az alábbiak szerint járhatnak el a Kbt. hatálya alá nem tartozó beszerzései vonatkozásában A kedvezményezett beszerzési igényét az ajánlattételi határidőt megelőző legalább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés