Előfizetői tartalom

800 településen jöhet majd a fagykár-hitel a KAVOSZ-tól

MTI
A jégkárt szenvedett Agrár Széchenyi Kártyával rendelkező 900 agrárvállalkozás 6 milliárd forint teljesen ingyenes, 3 éves lejáratú hiteltámogatást kapott, a KAVOSZ-nál most már a fagykárra kidolgozott hasonló konstrukción dolgoznak - mondta Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója az M1 aktuális csatorna kedden reggeli adásában.

A vezérigazgató tájékoztatása szerint a jégkár esetében 170, majd később 400 településre terjedt ki a lista, amely alapján a kedvezményes hitelt igényelhették a gazdák, a fagykár esetében ez a lista 800 települést tartalmaz. A jégkárt szenvedett területek leginkább Bács-Kiskun és Szolnok megyékben találhatók, ezt követi Csongrád, Szabolcs és Hajdú-Bihar. A fagykár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés