Előfizetői tartalom

A Portfolio Uniós források hírszerkesztő munkatársat keres

Portfolio
A magyarországi gazdasági média vezető szereplője, a Portfolio az Uniós források rovat bővítése nyomán komoly szakmai ambíciókkal rendelkező munkatársat keres UNIÓS FORRÁSOK HÍRSZERKESZTŐ munkakör betöltésére. Az ideális jelölt már rendelkezik 1-2 éves szakmai tapasztalattal a fejlesztéspolitika és az uniós pályázatok területén és főállású hírszerkesztőként csatlakozik a Portfolio csapatához.

MunkakörA munkatárs kifejezetten a magyarországi és a közvetlen brüsszeli beadású uniós pályázatokkal, azok híráramlásával foglalkozik Cikkeket, hírösszefoglalókat, elemzéseket és interjúkat készít fejlesztéspolitikai témákban Emellett a gazdasági szekció munkáját segítve nyomon követi a nemzetközi és hazai gazdasági, illetve gazdaságpolitikai trendeket és fejleményeketElvárásokFőiskolai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés