Előfizetői tartalom

Autópályás kartellgyanú: bevasalja a kormány a brutális összeget

Portfolio
Amennyiben beigazolódik a következő időszakban az Európai Bizottság által minap megfogalmazott kartellgyanú a 4-es autópálya 30 km-es szakasza kapcsán, akkor az érintett cégeknek "az utolsó fillérig be kell fizetni azt a büntetést, amelyet az ország ezen ügyből kifolyólag szankcióként kap" - hangsúlyozta a Világgazdaság ma délelőtti konferenciáján Csepreghy Nándor. A Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára hozzátette: az nem kérdés, hogy a most vitatott útszakasz megépül-e, azt viszont csak a következő időszak vizsgálatai döntik majd el, hogy felmerül-e a büntetőjogi felelősség a kartellgyanú kapcsán.

Az ügy tegnap este robbant főbb keretei:Kapcsolódó cikkünk2015.03.25Brüsszel: gyanúsan sokba kerül az M4-es autópályaCsepreghy a konferencián tartott előadása után kérdésre válaszolva az alábbiakat mondta az ügy kapcsán: Az nem kérdés, hogy a szóban forgó 30 km-es útszakaszt meg kell valósítani és ez meg is fog történni Az viszont nem biztos, hogy ugyanezekkel a kivitelezőkkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés