Előfizetői tartalom

Beismerték a csehek: jó sok EU-pénzt elbuktak

Portfolio
A cseh kormány becslései szerint a 2007-2013-as uniós ciklusra járó támogatások mintegy 6 százalékát, kb. 40 milliárd cseh koronát, azaz mintegy 1,4 milliárd eurót elbuktak - olvasható abban az úti beszámolóban, amelyet pénteken adtak ki a Sociéte Generale minap Prágában járt elemzői. Ez kissé nagyobb annál a forrásvesztésnél, mint amit a Portfolio január elején már előrevetített (4%), így viszont régiós összevetésben még inkább kedvező lehet majd a végső magyar eredmény.

Uniós Források 2016 Az előző ciklus forráslehívási tapasztalatairól, illetve az új ciklusbeli felpörgetett forráslehívásáról bőségesen lesz szó a március 10-i Uniós Források 2016 című Portfolio konferenciánkon. További részletek: Információ és jelentkezés Az úti beszámoló néhány fontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés