Előfizetői tartalom

Csepreghy: már meg is jött az első adag brüsszeli pénz

Portfolio
Magyarországra már meg is érkezett a csaknem két hónapja "felfüggesztett" 4 milliárd forint, és most már bármilyen számla azonnal kifizetésre kerülhet, forrást pedig nem veszít az ország - mondta el az MTI-nek adott nyilatkozatban Csepreghy Nándor annak kapcsán, hogy a Portfolio tegnap megírta brüsszeli megerősítéssel a 4 milliárd forintnyi beragadt EU-pénz "kiszabadításának" hírét. A Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára cikkünkkel összhangban azt is jelezte, hogy várhatóan heteken belül felszabadulhat az a sokkal nagyobb, 140 milliárd forintos tétel is, amelyet az Európai Bizottság április 10-én függesztett fel.

Kapcsolódó cikkünk2015.08.06Megtudtuk: újra kapja Magyarország a pénzt BrüsszelbőlCsepreghy nyilatkozata szerint a magyar kormány és az Európai Bizottság megállapodott arról, hogy újra jöhet a pénz Brüsszelből a Gazdaságfejlesztési Operatív Program negyedik prioritása kapcsán, amelynél a pénz kifizetését azért szakította meg Brüsszel, mert az előírás ellenére a közép-magyarországi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés