Előfizetői tartalom

Csepreghy: nem baj, hogy Lázár csak januárban mehet Brüsszelbe

Portfolio
Az Operatív Programok idén év végéig történő elfogadását nem késlelteti az, hogy Lázár János idén már nem tud találkozni az EU regionális fejlesztési biztosával - reagált Csepreghy Nándor a Portfolio délelőtti cikkére, miszerint Corina Cretu várhatóan csak januári időpontot tud majd felajánlani személyes találkozóra. A Miniszterelnökség Fejlesztéspolitikai Tájékoztatási Főosztályának helyettes államtitkára arra is felhívta a figyelmet egy mai sajtótájékoztató keretében, hogy továbbra is nyitva van a november közepén megnyitott két, a kkv-knak szóló pályázati lehetőség, aminek több technikai oka is van.

Csepreghy a Portfolio-nak úgy fogalmazott: nem szükséges a személyes találkozó Brüsszelben Lázár János miniszter és Corina Cretu uniós biztos között ahhoz, hogy az Európai Bizottság idén év végéig elfogadja a Magyarország által már jóváhagyásra benyújtott Operatív Programokat, a szakértői szinten továbbra is zajlanak az utolsó egyeztetések.Kapcsolódó cikkünk2014.12.18Ezért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés