Előfizetői tartalom

Eldőlt: EU-pénzből indulhat a 600 milliós felcsúti vasútfejlesztés

Portfolio
Összesen 6,1 milliárd forinttal emelte meg Regionális Operatív Programok 21 prioritásának forráskeretét egy friss kormányhatározat, amelybe szokatlan módon azt is beleszerkesztették, hogy a marketingterv hiányosságai ellenére megkapta a kormány jóváhagyását a Felcsút és Alcsútdoboz közötti kisvasút-fejlesztés. A kiemeltté minősített 600 millió forintos vasútvonal fejlesztési projekt döntő részben uniós forrásból valósulhat meg.

Az 1297/2015. (V. 7.) kormányhatározat "A regionális operatív programok megvalósításával összefüggő egyes kérdésekről" címet viseli és az első pontok arról szólnak, hogy az egyes programok melyik prioritása mekkora összeggel bővül, illetve a szakminisztereknek ezzel összefüggésben milyen feladataik vannak. A 21 prioritásra összesen 6,1 milliárd forinttal nő az elkölthető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés