Előfizetői tartalom

Ezért vizsgálódik nálunk az EU Csalás Elleni Hivatala?

Portfolio
"Súlyos szabálytalanságok" történhettek a természettudományos tantermek fejlesztésére kiírt úgynevezett Öveges program ügyében - fogalmazott Csepreghy Nándor miniszterelnökségi helyettes államtitkár a VS.hu-nak, amely szerint az ügyben mutatott meglepő kormányzati őszinteség összefügghet azzal, hogy az EU Csalás Elleni Hivatala a minapi hírek szerint Magyarországon vizsgálódik és "rászállhatott a furcsa pénzosztásra". A Miniszterelnökség által indított vizsgálat eredménye jövő héten nyilvánosság válhat, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ pedig állítólag már arra készül, hogy több milliárd forintot vissza kell fizetnie.

Kapcsolódó cikkünk2014.11.12Magyarországon vizsgálódik az Európai Csalás Elleni HivatalGyanús körülmények sorozata Még 2012-ben írta ki a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség 18 milliárd forintos keretösszeggel az Öveges programot, vagyis a természettudományok oktatásának fejlesztésére szóló programot, amin a tervek szerint 44 vidéki és 8 fővárosi iskola kapott volna egyenként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés