Előfizetői tartalom

Hozzávágnak 100 milliárdot az élelmiszeriparhoz

Portfolio
Jövő februártól lesz elérhető a középvállalkozások számára az egyetlen uniós kombinált hiteltermék - derült ki a minap közzétett pályázati dokumentumból. A cégek rendelkezésére 100 milliárd forintos keretösszeg áll, melyet élelmiszeripari komplex beruházásokra igényelhetnek hitel és vissza nem térítendő támogatás formájában. A pályázóknak tehát mintegy másfél hónapjuk van arra, hogy felkészüljenek a pályázat beadására és beszerezzék a szükséges dokumentumokat.

Az Élelmiszeripari komplex beruházások támogatása kombinált hiteltermék (GINOP-1.2.6-8.3.4-16) 9 másik termékkel együtt jelent meg december 7-én, melyek együttes összege közel 540 milliárd forint. A jelen cikkünkben bemutatott élelmiszeripari beruházásokat támogató pályázat keretösszege 100 milliárd forint, mely a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés