Előfizetői tartalom

Írásba adta a Magyarországnak is szóló figyelmeztetést Brüsszel

Portfolio
Amint azt a hétfői brüsszeli konferencián elhangzott üzenetekből kihámoztuk: tényleg beleírta az Európai Bizottság a mai vitaindító anyagába azt, hogy akár politikai feltételekhez is hozzáköthetik 2020 után az uniós támogatások kifizetését. Ezt persze csak egy lehetőségként írták bele a papírba, ráadásul körmönfont módon, de sokkal határozottabban állt ki a felvetés mellett a mai brüsszeli sajtótájékoztatón az EU költségvetési biztosa. Az alábbiakban a 40 oldalas papírból csak néhány fontosabbnak tűnő gondolatot emelünk ki.

Átszivárgott a német felvetés a brüsszeli papírbaA hétfő-keddi brüsszeli kohéziós konferencia után ma hozta nyilvánosságra azt a vitaindító anyagot az Európai Bizottság, amely az EU jövőbeli költségvetésének lehetőségeit és kihívásait, illetve az azokra adható válaszok széles tárházát foglalja össze. A legfontosabb kihívásokat a hétfői beszédében Günter Öttinger...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés