Előfizetői tartalom

Kilencmilliárdot szór az állam a Pest megyei városokra

Portfolio
Ma jelent meg a Pest megyei önkormányzatoknak kiírt két pályázati felhívás, melynek keretösszege 9 milliárd forintot tesz ki - tájékoztatott Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára. A települési önkormányzatok a felszíni csapadékvíz-elvezetés létesítményeinek fejlesztésére és egészségügyi alapellátást nyújtó intézmények fejlesztésére vehetnek igénybe vissza nem térítendő költségvetési támogatást.

A kormány döntése alapján a Pest megyei önkormányzatok és a Pest megye területén lévő vállalkozások fejlesztései a 2016-2021 közötti időszakban, a hazai központi költségvetés terhére, összesen 80 milliárd forint pénzügyi támogatásban részesülnek. Ebből a 80 milliárdos keretösszegből 2016-ban jelent meg két felhívás közel 5 milliárdos összeggel, mely részleteiről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés