Előfizetői tartalom

Kitiltási ügy: megszólalt az EU Csalás Elleni Hivatala

Portfolio
"Az OLAF nem fogja semmilyen formában kommentálni a megkeresésben említett ügyeket és hivatalunk általában sem fűz kommentárokat olyan ügyekhez, amelyeket vizsgálunk, vagy nem vizsgálunk" - ezt a szűkszavú választ kaptuk az Európai Unió Csalás Elleni Hivatalától (OLAF) a minap kirobbant magyarországi kitiltási ügy korrupciós szálának hátterét firtatva.

A kitiltási ügy teljes híranyaga ebben a cikkfolyamunkban érhető el:Kapcsolódó cikkünk2014.10.20Orbán sem tudja, hogy kiket tiltottak kiHárom irányban is tájékozódtunk Egy múlt pénteki sajtóinformáció szerint ugyanis az is meghúzódhatott az amerikaiak általi kitiltási döntés mögött, hogy bizonyos, milliárdos nagyságrendű uniós pályázatok, illetve közbeszerzések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés