Előfizetői tartalom

Lázár újra belengette a nagy kiadási programot

MTI
|
Portfolio
A megyei jogú városoknak szóló Modern Városok Program után jövőre a kormány minden településtípus, azaz a kisebb városok, községek számára is felkínálja a fejlesztés lehetőséget - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden Földeákon egy lakossági fórumon. Lázár már március elején is jelezte, hogy a 10-50 ezer fős települések számára is kész a kormány jelentős forrásokat nyújtani egy fejlesztési program keretében.

Dél-magyarországi Gazdasági Fórum 2017 - Szeged Jövő szerdán Szegedre látogat a Portfolio a vidéki konferencia sorozata keretében. További részletek: Információ és jelentkezés Szavai szerint a kormány 2018-ban (a 2019-es önkormányzati választások előtt) azért "tesz ajánlatot" a további településeknek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés