Előfizetői tartalom

Lebuktatja az aszfaltügyes trükköt Brüsszel?

Portfolio
Múlt szerdán megérkezett Brüsszelbe az aszfaltügyi kifizetési kérelmek egy része, de a Bizottság csak akkor vonja vissza a kifizetésekre vonatkozó felfüggesztő határozatot, ha az összes, ezzel az üggyel összefüggő kérelmet egyszerre küldjük ki - írja a Bruxinfo. A Portfolio információi szerint könnyen lehet, hogy ezzel a brüsszeli megoldással kiderül egy magyar trükközési szándék, azaz az, hogy valójában az itthon bevallott 48 milliárd forintnál nagyobb lesz a pénzügyi bírság mértéke.

A brüsszeli lap azt pontosan nem tudja (mi sem), hogy múlt héten mennyi kifizetési kérelmet küldtek ki a magyar hatóságok Brüsszelbe, miután elvégezték a számlákon a pénzügyi korrekciót, de azt biztosan tudja, hogy nem az összes ilyen igény landolt a Bizottságnál. A szabályok szerint miután áprilisban megszületett a politikai alku Lázár János és Corina Cretu között...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés