Előfizetői tartalom

Lesz-e Magyarországon igazi fejlődés EU-pénzből?

Barta Balázs
2015 végén megjelentek, majd a múlt héten kiegészítésre kerültek az új, hazai pályázati időszak meghirdetett forrásai. Ezekkel szinte egy időben megjelentette az Európai Unió a kis- és középvállalkozások eredményességével foglalkozó időszakos kiadványát. Mindez a hazai célok és az eddigi eredmények összevetésére kínál remek lehetőséget.

Hogyan alakult 2007-2013 a kis- és középvállalkozások szempontjából?A friss uniós kiadvány mottója, hogy a kis- és középvállalkozások (továbbiakban KKV-k) újra kezdenek létszámot bővíteni, mely sok éve az első pozitív hangvételű jelszó, mindenképpen ígéretes a vállalkozói szektor szempontjából. Azonban a 160 oldal tanulmány részleteiben elmerülve, régiónk szempontjából...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés