Előfizetői tartalom

Milyen eddig az új uniós pályázati rendszer? - Vonjunk mérleget!

Portfolio
Számos területen kedvező irányba változott az új uniós pályázati rendszer a 2007-2013-as ciklushoz képest, de vannak rossz irányba mutató fejlemények is, illetve az elmúlt egy évből kedvezőtlen pályázati tapasztalatok is - mutatott rá a Budapest Economic Forum keretében tartott előadásában Trombitás Zoltán. Az Erste Bank Hungary Zrt. EU Iroda vezetője külön kiemelte az agrárgazdasági finanszírozás különböző lehetőségeit, illetve azt, hogy a teljes pályázati folyamatban mely pontokon miben tudnak segíteni az ügyfeleknek járó EU-források lehívásában.

Trombitás Zoltán több fontos témát járt körbe előadásában, így rámutatott azokra a témákra, amelyek meglátása szerint kedvezően, illetve kedvezőtlenül változtak az új EU-s ciklusban a 2007-2013-as időszakhoz képest. Külön kiemelte azt is, hogy a már kb. egy éve zajló új ciklus eddigi pályázati kiírásai alapján melyek a legfontosabb tapasztalatok, illetve rámutatott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés