Előfizetői tartalom

Minden idők legnagyobb uniós pénzkifizetése jöhet 2017-ben

MTI
|
Portfolio
Idén decemberig szeretné a kormány elérni az 5000 milliárd forintos kötelezettségvállalást 2017-es évre, melyből 2500 milliárd forint kifizetése a cél - mondta Lázár János. Ha ez a kifizetési cél megvalósulna, akkor minden idők legnagyobb összegű uniós pénzkifizetése realizálódna. A Vidékfejlesztési Programban eddig 38 jogcímen 942,5 milliárd forintnyi pályázatot írtak ki, 476 milliárdnyit zártak le, illetve függesztettek fel.

A Portfolio október elejei konferenciáján elhangzott üzenet miszerint duplázódhatnak az idei negyedik negyedévben az uniós támogatás kifizetések, azt jelenti, hogy 9 hónap alatt összesen 1070 milliárd forintnyi kifizetés történt meg és év végére a duplázódással elérhető lesz a kormány által egyébként is rögzített 2048 milliárdos kifizetési cél. Ehhez képest a 2017-es...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés