Előfizetői tartalom

Pest megyeiek, figyelem! Itt a naptár az EU-pénzekhez

Portfolio
Az elmúlt 3 hónapban összesen 13 pályázat jelent meg kifejezetten a Közép-magyarországi régiónak dedikálva, ezért fontosnak tartottuk összefoglalni egy táblázatban, hogy mikor melyik pályázatok nyíltak/nyílnak meg és mikor van a beadásuk első szakaszhatára. Azt is fontos megjegyeznünk, hogy a Közép-magyarországi régió nem kap annyi támogatást, mint a vidéki régió, ennek ellenére mégis közel 40 milliárdnyi keretösszegű felhívás áll a pályázók rendelkezésére. Hozzá kell persze tenni, hogy ebből 10 milliárd forint egy lakossági energiahatékonysági keretet takar, egy másik közel 10 milliárdos keret pedig kifejezetten kiemelt projektre használható fel.

Uniós Források 2017 Az EU-s pályázati dömpingről és annak következményeiről részletesen szó lesz a Portfolio Uniós Források 2017 című konferenciáján most csütörtökön. További részletek: Információ és jelentkezés Az alábbi táblázatban szedtük össze azt, hogy melyek az elmúlt három hónapban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés