Előfizetői tartalom

Szétválhat Budapest és Pest megye az EU-pénzek érdekében!

Portfolio
A közép-magyarországi régió számára 2020-ig járó szűkös uniós források miatt annak vizsgálatán dolgozik egy munkacsoport a Miniszterelnökségen, hogy szét lehet-e választani a közép-magyarországi régiót és ha igen, akkor milyen módon - jelezte egy mai uniós pályázati konferencia keretében Dányi Gábor. A Miniszterelnökség európai uniós fejlesztések koordinációjáért felelős helyettes államtitkára hozzátette: addig, amíg ez a kérdés eldől, azt is vizsgálja ez a munkacsoport, hogy milyen módon lehet kompenzációt nyújtani a központi régió intézményeinek a szűkös uniós források miatt.

Dányi a Pályázati Tanácsadók Országos Szövetsége (PÁTOSZ) konferenciáján megjegyezte, hogy több tényező (visszatérítendő és nem visszatérítendő források körüli csúszások, azok kombinációja körüli dilemmák) együttese miatt valószínűleg csak a jövő év első felében tudnak megjelenni a GINOP-hoz tartozó energetikai pályázatok és várhatóan azonnal valamilyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés