Előfizetői tartalom

Uniós helyett magyar támogatásból fejleszti exportpiacait a Graboplast

Portfolio
3 milliárd forintos vissza nem térítendő támogatást kap egyedi kormánydöntés (EKD) keretében exportpiacainak fejlesztésére a Graboplast Zrt. a korábban elnyert uniós gazdaságfejlesztési pályázati pénz helyett - jelentette be ma a minisztérium épületében Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A cég 2017 végéig a támogatással együtt összesen 8,7 milliárd forintos beruházással legalább 120 új munkahelyet hoz létre. A beruházási program legnagyobb eleme a Tatabányán épülő új gyár, de komoly fejlesztések lesznek a társaság kecskeméti gyáregységében is.

Gyorsabban bővülhet az export a fejlesztésselA támogatásról szóló megállapodást Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Jancsó Péter, a Graboplast elnök-vezérigazgatója jelentette be ma a budapesti eseményen. A speciális padlógyártás területén meghatározó, idén 110 éves győri vállalat vezetője az eseményen elmondta, hogy a Graboplast padlóit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés