Előfizetői tartalom

Vállalkozások, figyelem! Előminősítés nélkül nem kaphatsz uniós milliókat

Portfolio
A kkv-k ipari digitalizációhoz (IPAR 4.0) kapcsolódó fejlesztéseinek támogatására 5 milliárdos keretösszegű pályázat biztosít forrást a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében. A támogatás alapfeltétele, hogy a vállalkozás az előminősítési eljárás keretében megszerzett minősítő tanúsítvánnyal rendelkezzen. Azt fontos kiemelni, hogy a minősített projekttervek nem részesülnek automatikusan támogatásban. A fontosabb tudnivalókat, teendőket és dátumokat alábbi cikkünkben foglaltuk össze.

A "Kis- és középvállalkozások ipari digitalizációhoz (IPAR 4.0) kapcsolódó fejlesztéseinek támogatása" GINOP-1.2.8-17 kódszámú pályázat idén márciusban jelent meg 5 milliárd forintos keretösszeggel. A pályázati támogatás jogosultsági alapfeltétele, hogy a támogatást igénylő vállalkozásaz előminősítési eljárás keretében megszerezett minősítő tanúsítvánnyal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés